Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Προσοχή! Παγκόσμια πατέντα!

Φίλοι μου!

Στο σημερινό γραφτικό, θα θίξω ένα φλέγον ζήτημα και θα θίξω και τη λύση του.

Χρόνια τώρα, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα τσογλάνια, που πάνε και γεμίζουν με αυτοκόλλητα παντός είδους, τις πινακίδες στους δρόμου.

Πινακίδες που γράφουν, ας πούμε, το όνομα κάποιας οδού. Αυτό, σαν αποτέλεσμα έχει να τριγυρνάμε με τις ώρες σε μια περιοχή, μη βρίσκοντας την περιβόητη οδό Καλοτριγωνοπαπάκη, αρ'θμός 589ζ, στην οποία διαμένει ο φίλος μας Θρανόλιος.

Ή πινακίδες με σήματα της τροχαίας, που μας λένε "ΜΗ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΖΩΟΝ", εμείς όμως διαβάζουμε "κλειδαράς όλο το εικοσιτετράωρο", στρίβουμε αριστερά (ζώον) και πέφτουμε με φόρα πάνω στο Lada της κυρίας Σκάρτογλου, η οποία μας κάνει μήνυση και φωνάζει το "100" τρεις φορές.

Η πρωτοποριακή πατέντα, την οποία σε παγκόσμια πρώτη σας παρουσιάζω εγώ σήμερα, έρχεται να δώσει λύση, στο χρόνιο αυτό πρόβλημα, το οποίο ταλαιπωρεί εμάς και τις οικογένειές μας, εκτός της κυρίας Σκάρτογλου, η οποία είναι δικομανής.

Η λύση είναι, όπως βλέπετε, η εξής :  Παίρνουμε εν κατσαβίδι. Ξεκατσαβιδώνουμε την πινακίδα από τον τοίχο και την τοποθετούμε σε περίβλεπτο σημείο της πτωχής μας αυλής, με κορνίζα παλαιό μαρμάρινο νεροχύτη κουζίνας, δίπλα σε πλαστική καρέκλα, κατά προτίμηση. (design)

ΕΑΝ δεν έχετε πτωχή αυλή με πλαστική καρέκλα, τοποθετήστε την στο μπαλκόνι σας και αφήστε σημείωμα με το ονοματεπώνυμο, και το τηλέφωνό σας (κινητό κατά προτίμηση), στο σημείο που προηγουμένως εβρίσκετο η εν λόγω πινακίς.

Έτσι, ο φιλομαθής διαβάτης-οδηγός, στο ερώτημά του "πού είμαι, πού βρίσκομαι;" θα βρει την απάντηση, απλά καλώντας στο νουμεράκι που του έχετε αφήσει.

Ε Υ Κ Ο Λ Ο !

Αυτό

5 σχόλια:

Tremens είπε...

Θα θελα ένα γεράνι στο πλάι να δίνει μια εσάνς, ένα χρώμα, και η καρέκλα να ναι Φίλιπ Σταρκ παρακαλώ, γιατί και η πλαστικούρα θέλει το γκλαμ της. Συνήλθε απ την πρόσκρουση η κα Σκάρτογλου ή ακόμα νομίζει ότι την απήγαγαν εξωγήινοι; Με ανησύχησε προχτές στο κομμωτήριο...

mahler76 είπε...

άσε τα γκομενικά κώνε που θα γίνοται΄έτσι. Μεγαλοφυές πραγματικά!!!

dimiscon είπε...

tremens : Μαθαίνω πως έκανε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας. Στους εξωγήινους.
mahler76 Αράδα στην πόρτα μας τα γκομενάκια!

Ανώνυμος είπε...

Να' στε καλά. Με κάνατε και γέλασα και το είχα ανάγκη σήμερα!

Ρ.Α. Με Μαγιό

dimiscon είπε...

Ρ.Α. Με Μαγιό : Όποτε έχετε ανάγκη, μην ντρέπεστε, να μου λέτε να σας αφιερώνω ένα γραφτικό.