Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Πραγματικές Συλλήψεις : Anonymous

Το σημερινό μου γραφτικό, φίλτατοι φίλοι μου, είναι αφιερωμένο στις Υπερφυσικές ικανότητες της Οικονομικής Αστυνομίας, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και των Ελλήνων ντεντεκτίβων. Διότι οι Έλληνες ντεντεκτίβες είναι ικανοί, ικανότατοι. Πιάνουν τους πάντες :


  • Όλους τους κακούς (έναν, έναν)
  • Πουλιά στο αέρα (του ενός ή του άλλου)
  • Το Μαύρο Πιτ (για ποινικοποιημένη χρήση μαύρου επιθέτου)
  • Τον Καραγκιόζη φούρναρη (σε κατάστημα, χωρίς άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος)
  • Το σακάκι που βελάζει (για διατάραξη της κοινής ησυχίας)
  • Τους Έλληνες Ανόνυμους! (για ανώνυμους λόγους)
Επιτέλους! Τους πιάσανε. Τα τέρατα που έριξαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ανέβασαν επαναστατικά μηνύματα.  Οι ασύλληπτοι anonymοus της διεθνούς σπείρας κακοποιών, που τρομοκρατούσαν το Σύμπαν. Σας τα λέω και κλαίω.(Τώρα, εδώ που τα λέμε, το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης είχε να δει τέτοια επισκεψιμότητα, από ποτέ! Τρία χτυπήματα το μήνα είχε κι αυτά τα έκανε ο συντηρητής του site.)
Αλλά τώρα συνελήφθησαν. Πιάστηκαν παιδί μου.  Greek Hacking Scene (G.H.S.) τους λέγανε.
Τα κανόνισε όλα η Αστυνομία. Μη στεναχωριέσαι εσύ.
Τα διάβαζα και ανατρίχιαζα. Πού φτάσαμε. Τριμελής  teenager σπείρα, να λυμαίνεται το internet.
Ήταν στυγεροί εγκληματίες. 18,17 και 16 χρονών, σου λέει. Ολόκληρη σπείρα εξαρθρώθηκε. ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ! 
Πήγαιναν και στο Λύκειο. Γενικό, Επαγγελματικό, δεν ξέρω. 
Είχαν και παρατσούκλια :  «delirium», «nikpa» και «extasy». Τι γελάς; Γιατί, εσύ δεν είχες παρατσούκλι, που σε φωνάζαμε «Προπέλα», τα ξέχασες; 12 χρονών ήσουνα. Ολόκληρος Άντρας!
Επιτέλους, όμως, τώρα που εξαρθρώθηκε εις τα εξ ων συνετέθη η τριμερής σπείρα, θα κυκλοφορώ άφοβα στο internet
Μέχρι τώρα, φοβόμουν μην έρθουν οι anonymous και μου πάρουν τα virtual λεφτά από το συρτάρι. Μήπως μου ρίξουν κάτω το βλογ. Μήπως ρίξουν και άλλα χρήσιμα sites, όπως της Ελληνικής Αστυνομίας, ή εταίρων Φορέων, που τα επισκεπτόμαστε καθημερινά, για να κάνουμε τη δουλειά μας. (;)
Μόνο και μόνο από αυτά, καταλαβαίνετε τι θα παθαίναμε οι υπόλοιποι! Καλά που δεν πέσαμε στα νύχια της διεθνούς σπείρας.
Γιατί αν πέσεις στα νύχια της διεθνούς σπείρας, πολλά μπορείς να πάθεις. Μπορεί πι χι, να σου πάρουν όλο το μισθό ή τη σύνταξη.
Μπορεί να σου κόψουν το ρεύμα, για 300 Ευρώ, ενώ τα Υπουργεία μου μέσα, με τις ιστοσελίδες που τις κρακάρουν 16χρονα, χρωστούν στη ΔΕΗ 180.000 Ευρώ (έκαστο) και συνεχίζουν να έχουν ρεύμα, προφανώς, για χάρη της ιστοσελίδας τους.
Μπορεί να σε ρεζιλεύουν καθημερινά και διεθνώς, αποκαλώντας σε χαραμοφάη και τεμπέλη. Μπορεί, μπορεί, μπορεί.
Αλλά εμείς σωθήκαμε. Πιάσαμε τους ανώνυμους σας το λέω και τρέμουν τα δάκτυλά μου στο πληκτρολόγιο.
Τέτοια συγκίνηση είχα να πάθω… δεν ξέρω από πότε. Από το γάμο του αυτουνού, του πώς τον λέγανε, που αγόραζε βάρκες που γέρνουν, για υποβρύχια και με τις μίζες, έκανε τον πρίγκιπα στο Παρίσι και έχτιζε παλάτια στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου!
Ή του άλλου, που αφού τα φάγαμε μαζί, μετά, αυτός και η παρέα του συνέχισαν μόνοι τους.
Α! και κάτι άλλο. Άμα δείτε τους Anonymous, ρωτήστε τους:  «Μήπως ξέρετε τρία παιδάκια που κρακάρουν Ελληνικές ιστοσελίδες Υπουργείων;» Θα κλάψουν κι αυτοί για την εξάρθρωση της διεθνούς σπείρας…


2 σχόλια:

Tremens είπε...

Μα συμπάσχω σας λέω, συμπάσχω με την τριμερή σπείρα μόνο και μόνο λόγω συνονυμίας, delirium εκείνος tremens εγώ, αλληλοσυμπληρωνόμαστε!
Βρε μπας και να το ρίξω στο χάκινγκ να περνά η ώρα ευχάριστα; Έχει σάιτ το κομμωτήριο Ρίτσα; Πιο ενδιαφέρον μου ακούγεται από αυτο της ΕΛ.ΑΣ. Αλήθεια, η σύζυγος του πρώην υπουργού, ξέρεις εκεί στην Αεροπαγίτου, που διαμένει τώρα; Σε ποιο καλύβι;

dimiscon είπε...

tremens : Χάκαρε τα πάντα! Το πολύ πολύ να βρεις δουλειά σε καμιά πολυεθνική software. Η μαντάμ συνεχίζει να διαμένει στην πτωχή καλύβη της Αρεοπαγίτου.