Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Φέρτε μου ένα λουκέεεετο!



Αφού έγινε όλο το Πεντάγωνο ρομπ ντε σαμπρ.
Αφού μπήκε μέσα όλο το αλάι – μαλάι, άνεργοι, απεργοί, η μάνα με τους επτά της γιους και με τη μια της κόρη (πενταετούς), όλοι βύσματα, που γλύτωσαν την πινέζα «κατά τύχη».
Αφού τους μάλωσε όλους με τηλεβόα-ντουντούκα (μοντέλο 70’s, συγκινήθηκα) ο Στρατηγός (Αν υποψιαστώ πως μυρίζετε κακά, Στρατηγέ μου, θα πεθάνω).
Αφού εδάρησαν ανηλεώς και ετεροχρονισμένα, από ΜΑΤ, γιατί ως γνωστόν, ο Στρατός περιμένει από καμιά εικοσαριά ΜΑΤ να καθαρίσουν.
Αποφασίστηκε το εξής :
  • Η Αστυνομία δεν βοήθησε επαρκώς το Στρατό να αντιμετωπίσει την κρίση! (Σχολιάστηκε παραπάνω).
  • Θα πέσουν κεφάλια. (Μένει ασχολίαστο).
  • ΚΑΙ το τέλεια, πρωτοποριακά επιτυχημένο : «Θα βάλω μπάρα! Και λουκέτο!». Να μην ανεβαίνει το ρολό! Δεν έχετε δει, καλέ, τα περίπτερα, που δεν τολμάει άνθρωπος να σηκώσει το ρολό; Γιατί νομίζετε; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ. 
ΛΟΥ- ΚΕ - ΤΟ !


Αφού, λοιπόν το περίπτερο έχει λουκέτο, το Πεντάγωνο θα βάλει και μπάρα. Πενταπλή μπάρα, να το γυρίζει γύρω-γύρω να το προστατεύει, με ενσωματωμένο εικόνισμα της Αγίας Λουκετίας της Μπαριανής, που της κάνουν και πανηγύρι, Αύγουστο, Απρίλιο, δε θυμάμαι, δυο δρόμους πίσω από τη Μεσογείων κι άμα κοιτάξεις προσεκτικά, φαίνεται!

Μωρέ, δε λες καλά που ήταν το Πεντάγωνο και δεν έγινε κανένα κακό, να μπουν σε κανονικό στρατόπεδο να πάρουν κα’να άρμα τεθωρακισμένο, να γυρίζουν τον αυλόγυρο και να κάνουν τους Ντιουκς!

Ευτυχώς, που η Άγγελα Μέρκελ, (Καγκελάριος, εάν η λέξη παραπέμπει ηχητικά κάπου) θα έρθει τη Δευτέρα και θα μας βρει τακτοποιημένους με μπάρες και λουκέτα!
Άγγελα Μέρκελ! Κάγκελα, Μέρκελ. Κάγκελα μας χρειάζονται!

Α! Εσείς, οι Πενταγωνιαίοι! Πείτε μας το συνδυασμό του λουκέτου, σε περίπτωση που κλειδωθείτε από μέσα, να έρθουμε να σας βγάλουμε ΩΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! να μη χρειαστείτε και κλειδαρά, μέρες που είναι…

Τα ’λεγε ο Μάκης….

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λουκέτο...αδύνατον να είναι τόσο ανοργάνωτοι,αδύνατον να είναι τόσο ανεύθυνοι,αδύνατον να είναι τόσο εύκολο να μπουκάρεις στο πεντάγωνο...ασφάλεια σου λέει μετά....τις καλημέρες μου! :-)

Ανώνυμος είπε...

Κάγκελα παντού!!!!!!!!!!!!!!!

Μαίρη (Ginger) είπε...

Εγώ θα σε σχολιάσω με τραγουδάκι

http://youtube.com/watch?v=eJU22gl5mPk

Θα σε διορθωσω κι όλας γιατι η κυραΜέρκελ Τρίτη εμαθα εγώ οτι έρχεται.

Ασε που άκουσα οτι έκλεισε και ραντεβού με την Αλέκα αυτή με τον Παπά και τον Ρήγα να μιλήσουν λεει για μόδα.... θα της αφήσει και μοντελάκια που περίσεψαν απ τις τουαλέτες που έραψε η Ωραία των Αθηνών.

Αντε την καλημέρα μου!

ZouZouna είπε...

Αν αυτοί σου δώσουν κλειδί για το λουκέτο να μας πεις !!! Πάντως εγώ, αμα μου στείλεις μεηλ, θα σου δώσω κλειδί, νάσαι σίγουρος ! στο vassilikig@gmail.com

Τρίτη μεσημέρι, και είδομεν πως θα κάψουν την Αθήνα πάλι!!!


την καλημέρα μου και καλή μας εβδομάδα !

dimiscon είπε...

only and just me : Τίποτε δεν είναι αδύνατον!
coula : και τα μυαλά στα κάγκελα...
ginger: ομολογώ πως, εάν και ξέρω αρκετά καλά την ελληνική δισκογραφία, αυτό δεν το ήξερα.
zouzouna : έστειλα mail!

Tremens είπε...

Με πέθανες, πλαι καλά που δεν έτρωγα να πνιγώ!

Εν τω μεταξύ δεν έχουν καταλάβει; κρίση έχουμε, που λεφτά για λουκέτα; Τι άλλο θα της κόψουν της γριάς για να αγοράσουν λουκέτα; Έχω ένα για το γυμναστήριο που βάζω την τσάντα μου, να τους το κάμω δωρεά να σωθεί το κράτος;